ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, FOR ONE DAY YOU'LL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS

Sunday, February 12, 2012

MELUPAKAN CINTA LAMA

hye peeps !
assalammualaikum and selamat sejahtera :D

ape khabar korang semua ?
hope sihat la yee .
lame tak update . hihik .
busy dengan sekolah :D

okay , nie ade nak share sikit nie :DD
susahkan nak terima bila kite dah clash ?? 
yee memang susah .
nie nak share sikit tips melupakan si cinta lama :)






okay here we go :D

1)   menangislah sepuas hati . sebab hanye menangis dapat menenangkan jiwa
2)   ambiklah masa bersendirian. ingat balik semua memori kita dengan dia kemudian lupekan segalanye !
3)   sibukkan diri dengan pelbagai aktiviti.
4)   simpan semua gambar-gambar , hadiah-hadiah ke dalam satu kotak . dan simpan dalam stor.
5)   padam semua mesej si dia
6)   habiskan masa dengan kawan-kawan
7)   anggaplah , semua yg berlaku ade hikmah
8)   meluahkan perasaan kita kepada orang yang boleh dipercayai
9)   jauhkan diri dari si dia
10) layan hobi korang :D 

11) menjerit kuat-kuat
12) dekatkan diri dengan Allah :)
13) cari je pasangan baru . huahuahua :DD


okay , nie je yang terlintas kat kepala eyra :D 

p/s : Allah bagi kite pasangan yang salah supaya kite dapat jumpa dengan pasangan yang betul :)

4 comments:

:: Cik Nur :: said...

jgn di kenang dah ye...nanti sedih lagi..yg penting tumpukan perhatian pada perlajaran.. :)

Adila Saidi said...

yg akan dtg kemudian belum tentu lebih baik dari yg dtg awal.
tapi yg dtg kemudian, ada sesuatu dlm dirinya yg dtg awal tuh tak ada :)

Yana Libra said...

jangan risau..kat U nanti lagi ramai pilihan yang best-best..hehe~

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...