ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, FOR ONE DAY YOU'LL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS

Sunday, February 5, 2012

BERUBAHLAH

assalammualaikum :)

sehad takk ??? bahagia tak korang semue ?? hope bahagia dan sihat lah hendaknyee yee :))
okayy , nie nak share sikit . 
                                                                                    

okayy , nampak takk ?? nampakk takk ??
hmm . okay , act budak nie marahkan pakwe dea curangg , sbb tu sampai post sebegini ..
tapi kan , pada pendapat eyyraa la kann , sangat lah tak patut post sebegini :)
yelaaa ,
KATA-KATA ITU ADALAH SATU DOA :) TAKE A NOTE !! SATU DOA YE KAWAN-KAWAN :) so , kate lah benda yg baik-2 :) if , mcm kes budak nie ,, pakwe curang , why not , berdoa supaye after this , ade lelaki yg benar-2 jujur untuk diri dia :)) bukan dengan cara melalut-lalut sebegini :))
semoga , awak diberikan hidayah dan berubah :)) same-2 kite doakan .
P/S :  Ada riwayat mengatakan Rasulullah s.a.w. ada menyifatkan bahawa sakit mati itu seperti ditetak 300 bilah pedang .


3 comments:

:: Cik Nur :: said...

err...xfaham sungguh..dah sihat nak sakit pula.. kalau ye pun kecewa, jgn mcm tu.. sepatutnya dia tunjuk kan sesuatu yg baik... kalau dia mati, pakwe dia msti tak kesah...!

eyyraa eyyfaa said...

betul , sokong sangat :)) lelaki yang curang act tak patut ditangisi :) buang air mata je .

Yana Libra said...

tak elok mendoakan yang bukanbukan untuk diri sendiri..dan janganlah berfikiran cetek sebegitu..kalau nak fikir camtu pun tak perlu kot nak post kat fb?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...