ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, FOR ONE DAY YOU'LL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS

Tuesday, June 5, 2012

kaki novel

okay , aku boleh dikategorikan sebagai kaki novel laa jugak.
yes ! aku memang suka baca novel . sanggup tak tidur semata nak habiskan baca novel !
ramai yang tanye aku , kenapa aku minat sangat bace novel padahal bilaa baca macam dah tahu je ape ending dea .
komfem2 si girl akan kahwin dengan si boy .
hee . nie jawapan aku 
 
          Novel ajar aku banyak benda tentang kehidupan. novel ajar aku tentang erti ketabahan.
         novel ajar aku tentang kesabaran. novel ajar aku tentang setiap yang berlaku mesti ada hikmah.
         Novel ajar aku untuk berfikir secara rasional dalam kehidupan. novel ajar aku , ramai lagi yang 
         susah dalam dunia nie. banyak sebenarnye benda yang aku dapat melalui novel. n yang paling aku   ,       suka , dalam novel , watak si hero mesti hensem-2 , caring , loving, n mcm perfect gilaa . haha                          
        *gatal sat*

pape pon , baca novel memang interesting n salah satu aktiviti yang sehat :D
            

1 comment:

Yana Libra said...

saya pun kaki novel..hehe~ ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...