ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, FOR ONE DAY YOU'LL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS

Tuesday, February 7, 2012

5 CARA MENJADI SINGLE :D

hubungan semakin membosankan ??
dah rase mcm takde chemistry ??
nak putus tapi serba salah . 
OKAY . eyra ade carenye :DD

CARA PERTAMA : ABAIKAN SI DIA 
 if , sebelum nie korang korang asyik mesej , chat kat facebook bagai . try satu hari ignore dia . 

CARA KEDUA : BATALKAN JANJI 
 batalkan pertemuan di saat-saat akhir . gerenti dea akan bengang .

CARA KETIGA : ROSAKKAN RANCANGAN SI DIA .
 katalah korang tahu dia ade rancangan nak main futsal or lepak dengan kawan . korang katalah nak jumpa dia . and suruh dia buat pilihan antara you dan rakan . trust me , even dea sanggup keluar dgn you all , tapi dlm hati dia tetap panas :DD

CARA KEEMPAT : TUNJUKKAN SIKAP BURUK
 if sebelum nie , korang sikit punye jage perangai bagi nampak cun and macho , why not kali nie korang tunjukkan sikap buruk . contoh sikap buruk tu mcm sedawa kuat-2 time tengah makan ke , makan cara gelojoh ke ,. or ape ape perangai korang yg dia tak suka . gerenti hati dia akan tawar dengan perangai buruk tu .


CARA KELIMA : BANDINGKAN DIA DENGAN EX KORANG .
 yang nie gerenti berjaya . sebab takde pasangan yg suka dibandingkan terutamanya dengan bekas kekasih you all sendiri :D


CARA KEENAM : ALASAN EKSTREM
 yang nie , korang tipulah , cakap dah ade pakwe lain ke ape ke . pandai-2 lah :DD


p/s : ape ape pon . tepuk dada tanye selera . gunalah cara yang paling tepat !! berterus terang is the better way :) 

3 comments:

Adila Saidi said...

haha mmg tu lah cara nak putus dengan selamat.
lagi satu, cari kesalahan dia ^^

eyyraa eyyfaa said...

haha . betul betul :D

izzah as watakutama said...

hahaha !
nie dikira entry agak kejam. hehe
btw, love this so much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...